За якими критеріями обирають столи для кафе та барів?

Ідеальний стіл для кафе та ресторану, який призначений обслуговувати за день сотні відвідувачів, повинен бути надійним, стійким до зносу та атмосферного впливу, міцним та безпечним в експлуатації

 

Звертайтеся до торгівельно-виробничої компанії Арекс, щоб за доступними цінами купити столи для кафе, барів, ресторанів на надійних та міцних сталевих опорах

 

Коли ми обираємо нові меблі для власної оселі, то у першу чергу увагу звертаємо на їх естетичні властивості та ергономіку. Привабливий зовнішній вигляд, компактні габарити та зручність у користуванні — цим майже й обмежується перелік основних вимог до домашніх меблів. Зовсім інша справа, якщо мова заходить про стіл для кафе та ресторану. Працювати йому доведеться у надзвичайно важких умовах, обслуговуючи за день сотні відвідувачів, тому основними вимогами, які висуваються до ресторанних меблів, є надійність, витривалість, міцність та безпека в експлуатації. Ідеальний стіл, який без проблем може використовуватись просто неба, повинен мати:

  • міцну зносостійку стільницю, яка легко миється та стійка до подряпин;
  • високу стійкість до атмосферних впливів та різких перепадів температури;
  • надійні солідні опори, які не розбовтуються з часом.

Таким жорстким вимогам повною мірою відповідають сучасні столи для ресторанного бізнесу, які виконані на сталевому каркасі зі стільницями з суперщільного матеріалу «верзаліт». Вони відрізняються надійністю та надзвичайно довгим терміном експлуатації, тому більшість власників вуличних кафе з великою кількістю відвідувачів обирають для своїх закладів саме такі меблі.

Чому металеві столи для кафе та барів мають такий попит?

Дуже міцна, але при цьому відносно легка у порівнянні з деревиною сталь — оптимальний варіант для виготовлення столів, які будуть експлуатуватися на літніх майданчиках кафе, кав’ярень, відкритих терасах нічних клубів, ресторанів чи барів. Дерев’яні меблі практично неможливо ефективно захистити від постійного впливу вологи, тому з часом деревина розбухає, потім розсихається на сонці, внаслідок чого вже через рік-півтора стіл може потребувати серйозного ремонту. Металеві ж опори збираються за допомогою зварювання, що гарантує високу міцність та надійність з’єднань. Для опорядження сталевих ніжок використовується технологія порошкового фарбування, яка забезпечує міцне довговічне покриття, стійке до подряпин та інших пошкоджень. Кольори фарбування можна вибирати різні — від найбільш популярних чорного, сірого металіку чи білого, які є універсальними та гармонійно поєднуються з будь-яким опорядженням стільниці, до оригінального фарбування під антик мідь чи антрацит. Звертайтеся до торгівельно-виробничої компанії Арекс, щоб за доступними цінами купити столи для кафе, барів, ресторанів на надійних та міцних сталевих опорах. Якісні ресторанні меблі професійного рівня — це інвестиція у власний бізнес, яка гарантує солідні прибутки.

Апрель 1, 2024 – 20:27

Рулонні штори - вибір сучасних домовласників

Нацбанк улучшит прогноз роста экономики Украины

Как создать идеальное автомобильное аудио

Сумка - аксесуар який виконує багато функцій

​Особенности лестниц и поручней для бассейнов